Skip to content
Pirkdamas Sparnuotosius, remi Lietuvos paukščius

Pirkdamas „Sparnuotuosius“ prisidedi prie Lietuvos paukščių išsaugojimo!

Ilgai lauktas lietuviškas stalo žaidimo „Wingspan“ leidimas „Sparnuotieji“ jau atskrido!

Tai fenomenalus žaidimas, turintis geriausio stalo žaidimo šeimai įvertinimą boardgamegeek.com. Jame tapsite paukščių entuziastais – tyrėjais, paukščių stebėtojais, ornitologais ir kolekcininkais – norinčiais atrasti geriausius paukščius ir privilioti juos į saugojamas laukinių gyvūnų teritorijas.

Pirkdamas „Sparnuotuosius“ prisidedi prie Lietuvos plėšriųjų paukščių išsaugojimo!

Mūsų pagalbos reikia ne tik grūdlesiams ir vabzdžialesiams paukščiams. Plėšriųjų paukščių Lietuvoje yra žymiai mažiau, tad kiekvieno iš jų žūtis yra reikšmingesnė Lietuvos ornitofaunai ir tikrai nesumenkinsime sakydami, kad gali būti reikšminga rūšies išlikimui. Ir ne tik Lietuvos mastu.

Bendradarbiaujame kartu su LOD (Lietuvos ornitologų draugija) – kiekvienas „Sparnuotųjų“ žaidimas pažymėtas specialiu lipduku ir 1 proc. nuo „Sparnuotųjų“ pardavimų bus skirta plėšriųjų paukščių lizdams įrengti!

Mažasis erelis rėksnys

Mažasis erelis rėksnys įrašytas į Raudonąją Lietuvos knygą.

 Stalo žaidimas Sparnuotieji

KITOS PARAMOS GALIMYBĖS:

Kaip ir kiekvienai pelno nesiekiančiai organizacijai Lietuvos ornitologų draugijai yra svarbi iš gyventojų bei verslo gaunama parama. Ji draugijos nariams suteikia galimybę savanoriškai įgyvendinti įvairios apimties svarbias paukščių apsaugos ir globos iniciatyvas.
Kaip jūs galite prisidėti prie paukščių apsaugos?

Parama skiriant 1,2% nuo GPM

Pagal LR Labdaros ir paramos įstatymą galite paremti LOD, paskirdami 1,2% nuo valstybei sumokėtos pajamų mokesčio sumos. Tai galimybė Lietuvos piliečiui pačiam nuspręsti kaip turėtų būti panaudojami 1,2% nuo valstybei sumokėtos pajamų mokesčio sumos.

Iki 2022 m. prašymus pervesti gyventojų pajamų mokesčio (GPM) dalį paramos gavėjams ir (arba) politinėms partijoms FR0512 forma (toliau - prašymas) gali būti teikiamas:

Draugijos rekvizitai:

Lietuvos ornitologų draugija 
Įm. kodas 191692933 
Adresas: Naugarduko g. 47–3, LT-03208, Vilnius 
Sąskaita paramai: LT787300010071486100 
Bankas: AB Swedbank

Parama pervedant lėšas į LOD sąskaitą

Prisidėkite prie savanoriškai vykdomų LOD narių paukščių apsaugos iniciatyvų padarydami pavedimą į draugijos sąskaitą LT787300010071486100.

Lietuvos ornitologų draugijos logotipas

Ankstesnis straipsnis Lietuviški stalo žaidimai: apie užkerėtas Baltų žemes, „Oskarą“ nuridenusį ežiuką ir „Perekupų“ magiją
Kitas straipsnis Kaip „Kickstarter“ pakeitė stalo žaidimų pasaulį?

Palikti komentarą

Komentarai turi būti patvirtinami prieš juos publikuojant

* Reikalingi laukai